Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Vier de Zondag met live muziek: Songbird

22 april | 12:00 - 16:00

Songbird

Iedere vierde zondag van de maand gaat De Kleine Wiel open voor de hele buurt! Met deze zondag een muzikaal optreden van Songbird. Het zondagscafé is geopend vanaf 12:00 uur, de aanvang van het optreden is 13:00 uur.

Songbird
Sterke akoestische songs met fraaie melodieën, gedragen door een subtiele ritmesectie met groovende bas en mooie meerstemmige zang. Dat was de motivatie van de jury van de bandwedstrijd Herrie op de Hei (Vianen) om de Nijmeegse formatie Songbird uit te roepen als winnaar. De band speelt zelfgeschreven akoestische songs met invloeden vanuit singer-songwriter, pop, folkrock met een vleugje funk en wereld. Daarnaast zijn er covers van voorbeelden als The Beatles, Milow, Racoon, John Mayer en Ed Sheeran. Songbird bestaat uit Janita Moes (zang), Fraukje Thijssen(toetsen en zang), Arie Mooiman (akoestisch gitaar en zang) Marc Berendsen (percussie) en Peter ter Haar (bas).

Kom langs als voor de muziek, als meer wilt weten over Iewan en de Kleine Wiel, of gewoon zin hebt in een bakje koffie. Wees op tijd als je wil genieten van de lekkere broodjes en huisgemaakte taart!

Voor meer info: info@dekleinewiel.nl.

Gegevens

Datum:
22 april
Tijd:
12:00 - 16:00
Evenement Categorieën:
,