Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Popkoor voor volwassenen

26 maart 2019 | 20:00 - 21:00

Mirjam Verheem

Met een groep meerstemmig zingen is het mooiste wat er is: het is ontspannend, gezellig en het geeft energie!

Omdat de introductiecursus zo leuk was en het zo heerlijk is dat mensen enthousiast raken van samen zingen (en van mijn arrangementen!), gaat het popkoor door in een definitieve vorm: wekelijks zingen, het hele seizoen door! Ik ga uit van 34 lessen in een schooljaar. Zo kunnen we een mooi repertoire opbouwen!

Ik werk met eigen arrangementen van popsongs uit verschillende genres en van verschillende artiesten, waardoor het repertoire gevarieerd en verrassend blijft. Het popkoor is bedoeld voor iedereen die ouder is dan 18 jaar, van zingen houdt en dat het liefst samen met anderen wil doen. Heb je zin om mee te doen? Geef je dan op via: INFO@MIRJAMVERHEEM.NL.
Mocht je later in het jaar willen aansluiten, dan kan dat zeker en wordt de deelnameprijs uiteraard verrekend. Gewoon lekker instromen en go with the flow!

Je hoeft geen zangervaring te hebben of noten te kunnen lezen – ik zing altijd alles voor. Als je je zangpartij kunt opnemen, is dat ook een goede manier om er thuis mee aan de slag te gaan. Het enige wat wel belangrijk is, is dat je goede oren hebt en je redelijk stemvast bent: ik zeg ‘redelijk’, omdat het in een koor sowieso fijn en veilig meezingen is als er meerdere mensen zijn die dezelfde partij zingen. Ik hoop dus op een hoge opkomst!

kosten: € 306- voor het hele seizoen (mag in termijnen betaald worden)

Gegevens

Datum:
26 maart 2019
Tijd:
20:00 - 21:00
Evenement Categorie: