Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Popkoor voor volwassenen

2 juni | 20:00 - 21:15

|Terugkerend Evenement (Bekijk alle)

An event every week that begins at 20:00 on dinsdag, repeating until 7 november 2020

Mirjam Verheem

Vanwege de Covid-19 maatregelen zijn er geen koorrepetities tot 1 juni


Met een groep meerstemmig zingen is het mooiste wat er is: het is ontspannend, gezellig en het geeft energie!

Omdat het afgelopen seizoen weer zo leuk was en het zo heerlijk is dat mensen enthousiast raken van samen zingen (en van mijn arrangementen!), gaat het popkoor van Mirjam Verheem door in 2019/2020: wekelijks zingen, het hele seizoen door!  Mirjam gaat uit van 36 lessen in een schooljaar. Zo kunnen we een mooi repertoire opbouwen!

Mirjam werkt met eigen arrangementen van popsongs uit verschillende genres en van verschillende artiesten, waardoor het repertoire gevarieerd en verrassend blijft. Het popkoor is bedoeld voor iedereen die ouder is dan 18 jaar, van zingen houdt en dat het liefst samen met anderen wil doen. Heb je zin om mee te doen? Geef je dan op via: INFO@MIRJAMVERHEEM.NL.

Mocht je later in het jaar willen aansluiten, dan kan dat zeker en wordt de deelnameprijs uiteraard verrekend. Gewoon lekker instromen en go with the flow!

Je hoeft geen zangervaring te hebben of noten te kunnen lezen – Mirjam zingt altijd alles voor. Als je je zangpartij kunt opnemen, is dat ook een goede manier om er thuis mee aan de slag te gaan. Het enige wat wel belangrijk is, is dat je goede oren hebt en je redelijk stemvast bent. ‘Redelijk’, omdat het in een koor sowieso fijn en veilig meezingen is als er meerdere mensen zijn die dezelfde partij zingen.

tijd: inloop vanaf 20.00 uur, zingen van 20.15 – 21.15 uur

kosten: € 324,- voor het hele seizoen (mag in termijnen betaald worden)

Gegevens

Datum:
2 juni
Tijd:
20:00 - 21:15
Evenement Categorie:

Organisator

Mirjam Verheem
Telefoon:
06-46068703
E-mail:
info@mirjamverheem.nl
Website:
http://mirjamverheem.nl/