Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Permacultuurcursus

17 januari | 10:00 - 17:00

|Terugkerend Evenement (Bekijk alle)

An event every week that begins at 10:00 on vrijdag, repeating until 15 februari 2020

Een introductie tot permacultuur. René Röell en Marc Siepman gaan in op de beginselen van systeemdenken, de ethische principes, de ontwerpprincipes, de co-evolutie van het leven op Aarde en de geschiedenis van de mensheid en de landbouw. 

De ‘lessen’ van deze permacultuurcursus zijn meer dan alleen kennisoverdracht; ze zijn tegelijk een collectief proces en voor veel deelnemers is de cursus ook een individuele zoektocht. Als docenten staan we niet vanuit een alwetende houding ‘voor de klas’ maar willen we een sfeer creëren van gezamenlijk leren op verschillende niveaus.

Uiteraard zijn de werkvormen hier een afspiegeling van. Lesdagen kennen een afwisseling van kennisoverdracht, interactief werken (oefeningen, groepsopdrachten) en dialoog over thema’s. In elk van de drie blokken komen ontwerpopdrachten voor (zowel individueel als met de groep) die ontleend zijn aan bestaande situaties.

Dagen: vrijdag 17 en 24 januari en 7 en 14 februari 2020

Tijden: 10 – 17 uur

Kosten: €300,- voor particulieren, €450,- voor werkgevers

Voor studenten(<27 jaar en voltijds) geldt een korting van 50%.

De kosten mogen nooit een belemmering zijn om deel te nemen. Neem contact op zodat we samen kunnen kijken naar een manier waarop je toch deel kunt nemen. Als je juist meer te besteden hebt, kun je mensen met een klein budget steunen door een extra donatie te doen.

Alle prijzen zijn inclusief koffie, thee, exclusief lunch (pot luck).

Opgave

Voor meer informatie over deelname aan de jaaropleiding en voor inschrijving kun je een bericht sturen via de contactpagina.

De cursus gaat door bij minimaal 6 deelnemers.

Gegevens

Datum:
17 januari
Tijd:
10:00 - 17:00
Evenement Categorieën:
,
Website:
https://www.permacultuur.org/permacultuurcursus/

Organisator

Permacultuur Nederland
E-mail:
mail@permacultuur.org
Website:
https://www.permacultuur.org