Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

NinaLaatDansen – Ouder en kind cursus – geannuleerd

18 maart 2020 | 16:15 - 17:00

Vanwege de maatregelen om de verspreiding van Covid-19 tegen te gaan is de ouder-kind-cursus opgeschort. Nina zoekt naar een later moment om de cursus alsnog te laten starten. 


Hoe leuk is het om samen met je kind te dansen en te spelen? Om ze te zien lachen en genieten, samen met jou? In de hectiek van de week is het soms lastig om echte contactmomenten te creëren met je partner en je kind. Iedereen heeft behoefte aan tijd, aandacht, lichamelijke beweging en aanraking. Deze cursus is gericht op het maken van contact met je kind(eren) op een lijfelijke manier, waarbij plezier voorop staat. Nina maakt gebruik van dans, spel en fantasie. Ga deze mooie verbinding met elkaar aan in deze cursus.

Voor wie?
Je kunt deze cursus als ouder/verzorger/familielid met een of meerdere kinderen volgen. De enige voorwaarde is dat je kind zelf kan lopen. Baby’s mogen gratis mee. Dan maken we een lekker lighoekje of ze dansen mee in een draagzak.

Kosten
– 1 volwassene + 1 kind: 60 euro voor de gehele cursus, bestaande uit 6 bijeenkomsten.
– Per extra familie-/gezinslid (uitzondering voor baby’s): 18 euro extra voor de gehele cursus.
– proefles 1 volwassene + 1 kind: 15 euro.

Data en tijden
18 maart, 25 maart, 01 april, 08 april, 15 april en 22 april van 16:15u-17:00u.

Wil je mee doen? Stuur dan een e-mail naar nina@ninalaatdansen.nl en vermeld met wie je allemaal komt. Twijfel je ergens over? Neem dan gerust contact op met Nina.

Gegevens

Datum:
18 maart 2020
Tijd:
16:15 - 17:00
Evenement Categorieën:
, ,

Organisator

Nina Pennock
Telefoon
0636312021
E-mail
nina@ninalaatdansen.nl
Bekijk de site van Organisator