Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Acroyoga en dansimpro-weekend

28 maart | 10:00 - 29 maart | 17:00

acroyoga

Fly like a bird, land like a cat

Where Dance & Improvisation meets Acrobatics

“Attention, intention, tension, extension”

In deze intensieve workshop zullen we oefenen en onderzoeken hoe we licht als een veertje kunnen zijn en rustig als een kat op de vloer kunnen landen. Om deze niet zo gemakkelijke doel te bereiken leren ons hele lichaam te gebruiken – spieren, botten en gewrichten.
Door een ander pad in de ruimte en in het lichaam af te leggen, kun je leren je bewegingsmogelijkheden te verfijnen. Spiraalvormige paden zien als een weg naar de hemel en naar de grond, realiseren dat je de kwaliteit “zwaarte” van je lichaam kan beïnvloeden en het kan veranderen om geaard te worden of opgetild te worden.
We zullen ons focuspunt verfijnen op onze intentie en aandacht in de dans, waardoor we onnodige spanning kwijtraken, en makkelijker uit kunnen reiken naar de ruimte en partner.

Deze workshop is bedoeld beoefenaars van Contactimprovisatie, Acrobatiek en Dans van alle niveaus , van beginners tot zeer ervaren beoefenaars van deze prachtige vorm.

Kijk voor meer informatie op Acro-Flow.nl

Praktische informatie

Eten en drinken
Er komt een lunchpauze. We zorgen voor een vegetarische soep, nemen iets mee om een ​​volledige lunch te maken. Gedurende de dag zorgen we voor thee en snacks.

Investering
Vroegboekkorting tot 30 januari: 100, – lage inkomens, 120, – normaal
Normale prijs: 115, – lage inkomens, 140, – normaal

Gegevens

Begin:
28 maart | 10:00
Einde:
29 maart | 17:00
Evenement Categorieën:
,
Website:
http://www.acro-flow.nl/event/fly-like-a-bird-land-like-a-cat/