De Verdieping

Op de eerste verdieping van De Kleine Wiel bevinden zich een praktijkruimte en een co-werkplek. Om bij De Verdieping te komen vragen we bezoekers om a.u.b buitenom De Kleine Wiel te lopen, en zo de privéruimte van de bewoners van Iewan te respecteren. Zie hier de route van de straat naar de achteringang.route naar de verdieping

De onderstaande praktijkhouders en zelfstandigen zijn gevestigd op de Verdieping:

Marjanne Marinissen – Holistische Massage – Workshops en individuele massagesessies

Marjanne Marinissen - massageIn 2001 opende ik mijn eigen massagepraktijk als masseur en in 2004 studeerde ik af als massagetherapeut. Massagetherapeut is voor mij een geweldig beroep, ik werk met mijn handen, het is praktisch en mensen komen zelf tot verrassende inzichten. Alle eigenschappen zijn in je lichaam aanwezig, door holistische massage word je je daar bewust van. Zo kan je genezen, meer ontspanning ervaren en leven vanuit je eigen kern. Holistische massage herinnert het systeem van je lichaam aan zijn eigen gezondheid, kracht en soepelheid. Door de aanraking maak je het lichaam meer vertrouwd met zichzelf. Alle emoties en herinneringen sla je op in je lichaam, vaak blijven ze daar jarenlang vastzitten, door te masseren komen ze los. Door massage komen mensen ook los, ze weten ineens wat hun volgende stap is, hoe ze verder kunnen. Weet je welkom voor een massage, en check de agenda als je mee wilt doen met een van de workshops holistische massage.

Jacintha Gordijn – acupunctuur, tuina-massage, Chinese kruidengeneeskunde, medische Qigong

Jacintha GordijnIk ben mijn loopbaan begonnen als fysiotherapeute. Na 17 jaar werken in ziekenhuizen en revalidatiecentra in binnen- en buitenland kreeg ik gezondheidsklachten. Dankzij acupunctuur en Chinese kruiden ben ik genezen en wilde vervolgens meer weten van deze oosterse geneeswijzen. Zo begon mijn studie aan de Academie Qing Bai. Ik haalde er diploma’s acupunctuur, tuina-massage en Chinese kruidengeneeskunde, en volgde er bijscholingen in pediatrie, psychiatrie en oncologie. Sinds 2003 heb ik een eigen praktijk voor acupunctuur, tuina-massage en Chinese kruiden. In 2012 rondde ik de scholing Medische Qigong van Ruud Raaijmakers af, en vervolgde daarna Qigonglessen bij Frans van Heel en meester Shen Jin. Sinds 2014 geeft ik zelf les aan cliënten en andere belangstellenden. Iedere maandagochtend ben ik met mijn leerlingen te vinden in de Kleine Wiel.

Mark L Peart – EISOB (English is our business)

Ik ben geboren en getogen markipeartLondenaar en woonde ook in de VS en Canada. Na twintig jaar in het voortgezet onderwijs vond ik het tijd om meerdere interesses en passies te combineren met het ondernemen. EISOB is hiervan het resultaat. Diensten die EISOB aanbiedt: vertalen NE-EN/ EN-NE, methodes Engels voor het basis- en voortgezet onderwijs, taaltrainingen aan bedrijven en organisaties, bijlessen voor professionals, studenten, leerlingen en particulieren. Ik doe al mijn werk met een grote passie voor de taal en de Engelse cultuur. Als klant ben je niet alleen verzekerd van mijn enthousiasme voor jou als klant maar ervaar je ook het voordeel van de ‘personal touch’. Om meer te weten te komen over EISOB en de andere medewerkers, kijk op: www.englishisourbusiness.nl

Wen Versteeg – fotograaf

Wen Versteeg FotografieFotografie is voor mij een vorm van spreken en spelen met beelden. Het is voor mij het beschrijven en visualiseren van emoties, gevoelens en stemmingen door op het juiste moment een beeld vast te leggen. Mijn oog voor de schoonheid van verhoudingen en composities en mijn liefde voor het creëren van rakende beelden zijn twee waardevolle instrumenten die ik inzet om mijzelf creatief te kunnen uiten.
www.wenversteeg.nl

 

Wen Versteeg – webdesigner
Wen Versteeg WebdesignIk combineert gevoel, structuur en spel tot een organisch geheel. Speel met de talen van het internet, kies met gevoel de beelden en breng dit in structuur om iets unieks te creëren.
Mijn websites zijn:

  • sfeervol en met een eigen karakter
  • overzichtelijk, duidelijk en prettig te lezen
  • eenvoudig zelf te beheren (WordPress)
  • makkelijk uit te breiden

Ik zie het als een uitdaging om een beeld te scheppen van mijn klant en dat om te zetten in een visueel beeld. Een gezicht op internet in de vorm van een toegankelijke website met ontelbare mogelijkheden.
www.wenkunst.nl

Lieke Wouters – curator, fondsenwerver

Lieke WoutersNa een universitaire studie kunstgeschiedenis ben ik sinds 2008 werkzaam als freelancer. Ik voer opdrachten uit op verschillende gebieden van de kunstsector. Als curator en projectcoördinator heb ik zowel tentoonstellingen met een kunsthistorische context gemaakt, als projecten met kunstenaars, vormgevers en andere makers georganiseerd. Als fondsenwerver kan ik enthousiasmerende en overtuigende teksten schrijven over andermans projecten. Ook werk ik veel samen met jonge, pas afgestudeerde kunstenaars, die ik begeleid in projecten en het schrijven van (subsidie)teksten. Via de training fondsenwerving bij Peer Producties draag ik mijn expertise ook over op anderen. Meer informatie over deze training is te vinden op de site van Peer Producties.

 

Hanneke Beld – Schrijfsessies – Creatief schrijven met groepen.

schrijfsessies

Je kunt schrijfsessies inhuren voor: slogans schrijven voor politieke partijen, brainstormen met bedrijven, creatieve schrijfsessies voor organisaties, om ervaringen en meningen uit te wisselen, dichten voor kinderen, humor vinden, verhalen verzinnen en poëzie voor ouderen.
De geschreven teksten kunnen gebruikt worden voor boekjes, posters, acties, campagnes en tijdschriften. Kijk voor meer op schrijfsessies.nl

Wat levert een schrijfsessie op?

  • Een creatief brein
  • Nieuwe ideeën
  • Uitwisseling van ervaringen
  • Pakkende teksten

Wil je een keer individueel meedoen met creatief schrijven dan ben je van harte welkom in het schrijfcafé, elke tweede dinsdagavond van de maand van 19.30 tot 22u in de Kleine Wiel.

 

Arne Broekhoven – 0point0 – nonline marketing

0point0Marketing moet je niet zelf doen, dat moet je anderen laten doen. Doe waar je goed in bent, en laat anderen daar over praten. Mijn vak is het om de tongen van anderen los te maken. Er is tegenwoordig zoveel meer mogelijk dan rechttoe rechtaan marketing, en ik kan me erg boos maken over de geldverspilling die hoort bij het met hagel schieten op doelgroepen. Ik richt me op manieren om je verhaal online en nonlineair uit te zetten bij je meest betrokken publiek of in het midden van je interessegebied. Organisaties als poppodium Doornroosje, filmfestival Go Short, de Turing Gedichtenwedstrijd, en technologiekermis Gogbot heb ik op die manier geholpen bij het mobiliseren van een levendige community die hen het werk uit handen neemt. Met workshops, coaching en advies help ik organisaties, bedrijven, (kleine) zelfstandigen, artiesten en kunstenaars om effectief gebruik te maken van social media en andere nieuwe media om hun klanten, bezoekers, clienten, publiek, collega’s, vrienden en familie te mobiliseren als marketingteam.

Deel: Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someone